Navigatie

Bezorgen van meubels met Brenger

Hoe vervelend is het als u een uniek meubelstuk bij ons vind en te ver weg woont of een te kleine auto heeft?
Helaas zijn wij nog niet zo ver dat wij onze meubels kunnen leveren, hiervoor zouden wij een extra persoon in dienst moeten hebben of het gaat van onze schattenjacht tijd af. 

Regelmatig maken onze klanten gebruik van Brenger, wij hebben dit een tijd aangekeken en ervaren dat dit een goede optie is om onze meubels op te laten halen en te bezorgen bij u thuis.  De kosten voor onze klanten zijn laag ten aanzien van andere koeriers diensten en meubels worden netjes met zorg en verzekerd bezorgd op afspraak.

Wij kunnen deze dienst dan ook aanbevelen aan een ieder die niet in het bezit is van passend vervoer!

Via de link komt u op de Brenger site waar u direct alle info kan invoeren en zien wat de kosten zijn voor transport naar uw woonplaats. Bij woonzonden kunnen meubels elke dag , avond en in het weekend worden afgehaald zodat u altijd kunt kiezen voor de goedkoopste optie.. 

Brenger is een dienst die wij aan prijzen , u maakt zelf een afspraak met dit bedrijf en betaald aan Brenger voor de transport kosten , Bij Woonzonden besteld u het betreffende meubelstuk en u mailt ons of schrijft bij de opmerkingen waneer het meubel word afgehaald, wij zullen dan zorgen dat deze klaar staat in onze opslag en dat brenger tot aan de deur kan komen om deze in te laden. Vanaf dat Brenger het meubels stuk bij ons heeft opgehaald is Brenger verantwoordelijk voor het transport, u kunt bij brenger dan ook de spullen verzekerd laten ophalen. 

Voor meer info klik op de link hieronder

 

© 2016 - 2019 woonzonden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel