INLOOPDAGEN SEPTEMBER 2020


ZATERDAG 5 SEPTEMBER 10:30-16:00
ZATERDAG 12 SEPTEMBER 10:30- 16:00
ZATERDAG 19 SEPTEMBER 10:30-16:00
ZATERDAG 26 SEPTEMBER 10:30-16:00

INLOOPDAGEN
Iedereen is ondertussen bekend met de situatie omtrent het Coronavirus en de maatregelen die zijn genomen door de overheid. Wij als Woonzonden volgen uiteraard de regelgeving. Vanaf 1 Juni gaan wij regelmatig onze deuren weer openen d.m.v inloopdagen.

De opslag van woonzonden is ruim en wij hebben voldoende vierkanten meters om onze klanten weer te ontvangen. Daar waar het RIVM zegt dat wij in principe 60 bezoekers per keer kunnen ontvangen hebben wij besloten om een grens van 10 bezoekers tegelijk binnen te laten. Op deze manier kan iedereen zich vrij bewegen en paseren en nemen we geen onnodig risico. Zowel voor ons zelf als voor onze klant.

* Bij binnenkomst dient een ieder een winkelmandje te gebruiken, bent u met twee personen dan gebruikt u 2 mandjes. 
* Bij de ingang hebben wij handschoenen staan deze zijn verplicht om aan te doen zodat u ook met een gerust hart rond kan snuffelen.
* Bij het verlaten van het pand kunt u de mandjes buiten weg zetten waarna wij deze schoon zullen maken.
* Let ook goed op andere mensen en ons personeel, blijf de 1,5 meter afstand hanteren
* Betalingen kunnen bij ons via Tikkie zakelijk of nog steeds contant.
* Verder bent u ziek , verkouden of is er iemand in uw gezin ziek, blijf dan thuis , u kunt dan nog online shoppen bij woonzonden of u komt op een van de andere inloopdagen.

 

VIP-Shoppen op afspraak:
Vind u het allemaal nog steeds spannend dan willen wij u naast de inloopdagen en online shoppen ook  in de gelegheid stellen om ons op afspraak te bezoeken. U kunt dan een afspraak maken om alleen of met vriendinnen langs te komen. Hierbij geld uiteraard weer een maximum van 10 personen. We plannen afspraken dusdanig in dat u niet tegelijk met andere bezoekers aanwezig bent. Ook worden de regels zoals wij deze hierboven hebben beschreven gehanteerd. Uiteraard is er wel personeel  aanwezig, maar door onderling afstand te bewaren kan de kans op besmetting worden voorkomen/geminimaliseerd. U kunt een afspraak maken via email, telefonisch of via whatsapp.

Tel: 0643180805 
email: info@woonzonden.nl

www.woonzonden.nl

Online shoppen bij woonzonden
Shopt u toch liever vanuit huis dan hebben wij natuurlijk nog onze webshop, bijna al onze items kunt u ook online in de webshop vinden. Alle kleine items kunnen wij verzenden en mocht u toch online meubels willen bestellen dan kunnen deze op afspraak afgehaald worden of met Brenger.nl worden bezorgd. Bij afhalen zorgen wij dat het gewenste item voor u klaar staat 

 

Wij denken dat we zo de beste keuze hebben gemaakt voor u en voor ons. Mochten er eventueel strengere maatregelen worden genomen door de overheid, dan passen wij ons beleid daarop aan.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Woonzonden.nl

 

 

 

© 2016 - 2020 woonzonden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel