UPDATE 14-03-20

Géén open dagen, wél op afspraak en bestellingen via post of koerier:

Iedereen is ondertussen bekend met de situatie omtrent het Coronavirus en de maatregelen die zijn genomen door de overheid. Wij als Woonzonden volgen uiteraard de regelgeving.

Open dagen:

Op open dagen komt het zelden voor dat er 100 personen tegelijk aanwezig zijn echter, we hebben uit voorzorg toch besloten de open dagen op te schorten voor onbepaalde tijd. Hiermee beperken we het risico dat klanten en personeel elkaar eventueel zouden kunnen besmetten én dat men zich eventueel af moet vragen of er besmetting heeft plaatsgevonden. Indien de situatie verbetert en open dagen weer kunnen worden gehouden kondigen we dit weer aan via de site en social media.

Wél op afspraak:

We willen u wél in de gelegheid om ons op afspraak te bezoeken indien u geïnteresseerd bent in een object. We plannen afspraken dusdanig in dat u niet tegelijk met andere bezoekers aanwezig bent. Uiteraard is er wel personeel aanwezig, maar door onderling afstand te bewaren kan de kans op besmetting worden voorkomen/geminimaliseerd. U kunt een afspraak maken via email, telefonisch of via whatsapp.

Tel: 0643180805 
email: info@woonzonden.nl

www.woonzonden.nl

Bestellingen via post of koerier:

Vanzelfsprekend kunt u wél gewoon bestellingen plaatsen en laten verzenden via de post of koerier (Brenger.nl).

Wij denken dat we zo de beste keuze hebben gemaakt voor u en voor ons. Mochten er eventueel strengere maatregelen worden genomen door de overheid, dan passen wij ons beleid daarop aan.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Woonzonden.nl

 

 

 

© 2016 - 2020 woonzonden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel