Elke Zaterdag hebben wij opendag van 11:00 tot 16:00
Willem Boyeweg 118 , 6591ZZ te Gennep

Inloopdagen en coronavirus:
Iedereen is ondertussen bekend met de situatie omtrent het Coronavirus en de maatregelen die zijn genomen door de overheid. Wij als Woonzonden volgen de meest recente regelgeving en passen onze regels daar op aan. 


VIP-Shoppen op afspraak:
Indien u woonzonden wilt bezoeken buiten de open dagen om dan willen wij u naast de inloopdagen en online shoppen ook in de gelegheid stellen om ons op afspraak te bezoeken. U kunt dan een afspraak maken om alleen of met meerdere personen langs te komen. We plannen afspraken dusdanig in dat u niet tegelijk met andere bezoekers aanwezig bent. Uiteraard is er wel personeel aanwezig, maar door onderling afstand te bewaren kan de kans op besmetting worden voorkomen/geminimaliseerd. U kunt een afspraak maken via email, telefonisch of via whatsapp.

Tel/ Whats app: 0643180805 

email: info@woonzonden.nl

Online shoppen bij woonzonden
Shopt u toch liever vanuit huis dan hebben wij natuurlijk nog onze webshop, bijna al onze items kunt u ook online in de webshop vinden. Alle kleine items kunnen wij verzenden en mocht u online meubels willen bestellen dan kunnen deze op afspraak afgehaald worden of via Brenger.nl worden bezorgd. Bij afhalen zorgen wij dat het gewenste item voor u klaar staat, uiteraard helpen wij u met in laden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Woonzonden

© 2016 - 2022 woonzonden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel